Το σπίτι του 2020 σήμερα!

H Διεθνής Καμπάνια των Passivistas

indiegogo

Μέσα στις πολύ δυσκολες συνθήκες που βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες, τους περιορισμούς στις συναλλαγές λόγω της τραπεζικής αργίας, η ομάδα έργου συνεχίζει να προγραμματίζει την υλοποίηση του έργου. Το συνολο σχεδόν των συμφωνιών χορηγιών έχει ολοκληρωθεί, ο προγραμματισμός των εργασιών έχει συγκεκριμενοποιηθεί. Οι εργασίες καθαίρεσης ανεστάλησαν την τελευταία εβδομάδα, λόγω αδυναμίας πληρωμών προς το εργατοτεχνικό προσωπικό.

Παράλληλα η ομάδα έργου προσπαθεί μεδοδικά να καλύψει είτε με χορηγίες είτε με χρηματοδότηση το υπόλοιπο μικρό μέρος κόστους που πρέπει να καλυφθεί για τη χρηματοδότηση του έργου. Στα πλαίσια αυτά ενημερώνουμε για τα εξής:

  1. Ξεκίνησε διεθνής καμπάνια χρηματοδότησης του έργου μέσω της γνωστής πλατφόρμας crowdfunding. Η καμπάνια θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Αυγούστου και το ποσό που έχει τεθεί στόχος είναι τα 15.000 ευρώ. Ήδη η ανταπόκριση απο τη διεθνή κοινότητα παθητικών κτιρίων είναι ικανοποιητική.
  2. Για όσους φίλους και συνεργάτες από την Ελλάδα θέλουν να υποστηρίξουν την καμπάνια και δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το PayPal λόγω των capital controls,  υπάρχει η δυνατότητα να καταθέσουν όποιο ποσό επιθυμούν, επώνυμα ή ανώνυμα, σε λογαριασμό ελληνικής τράπεζας, με την αιτιολογία “passivistas”. Κάθε ευρώ είναι χρησιμο και ευπρόσδεκτο. Κάθε έστω και συμβολική υποστήριξη είναι πολύ σημαντική για την υποστήριξη του έργου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε αριθμό λογαριασμού για την κατάθεση σας.
  3. Οι εργασίες και υλικά που δεν έχουν καλυφθεί ακόμη από χορηγίες είναι οοι παρακάτω:
    • Πάτωμα laminate (120 μ2)
    • Εσωτερικές πόρτες(5 τεμ.)
    • Ντουλάπες (2 τεμ.)
    • Λευκές ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνα, φουρνος, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο -στεγνωτήριο ρούχων, ψυγείο κλπ)
    • Ηλεκτρολογικό υλικό (πίνακες, καλωδιώσεις, πριζοδιακόπτες)
    • Ηλιακός θερμοσίφωνας
    • Εξοπλισμός μπάνιου (πλακάκια, ντουζιέρα, επιπλο-καθρέπτης)
    • Διαμόρφωση – Συντήρηση κήπου

Όποιος μπορεί να βοηθήσει στην εξεύρεση χορηγών για τα παραπάνω ή όποια εταιρεία θα ήθελε να συμμετέχει στο έργο με κάποια χορηγία ή ειδική τιμή προσφοράς για τα παραπάνω, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.

 

 

 

Translate »